ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ...

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ο βαθύς καθαρισμός αποτελεί τη βασικότερη περιποίηση του προσώπου.

Οι εξωτερικοί περιβαλλοντικοί παράγοντες, αλλά και οι καθημερινές μεταβολές που δέχεται το πρόσωπο φράσσουν τους πόρους του δέρματος με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αναπνεύσει.

Έτσι,το δέρμα φαίνεται θαμπό, άτονο και πολλές φορές με αντιαισθητικά σημάδια.

Όλοι οι τύποι δέρματος απαιτούν βαθύ καθαρισμό για να δείχνουν υγιείς και λαμπεροί.

Κάνοντας βαθύ καθαρισμό βοηθάμε το δέρμα να απορροφά καλύτερα τα προϊόντα καθημερινής περιποίησης.

Επομένως, για να δούμε τα πραγματικά αποτελέσματα των κρεμών θα πρέπει να εφαρμόζονται σε ένα καθαρό και υγιές δέρμα. Δεν πρέπει να παραλείπεται ο συχνός καθαρισμός για να διατηρείται το αποτέλεσμα και να μειώνεται η έκταση των βλαβών του δέρματος.

Η Βιοανάπλαση είναι μια πρωτοποριακή μέθοδος αντιγήρανσης και ανάπλασης του προσώπου και όχι μόνο. Επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας σαν δομικά στοιχεία τα βλαστοκύτταρα του ίδιου του οργανισμού και τους αυξητικούς του παράγοντες.

Επιτυγχάνεται χρησιμοποιώντας σαν δομικά στοιχεία τα βλαστοκύτταρα του ίδιου του οργανισμού και τους αυξητικούς του παράγοντες.

Δεν ταυτίζεται με peeling  διότι δεν δημιουργεί frosting, δρα σε βάθος και δεν σε δεσμεύει εποχιακά μιας  και μπορείς να το κάνεις χειμώνα – καλοκαίρι .

Επισημαίνεται πως η μέθοδος PRX-T33 δεν απευθύνεται μόνο στον γυναίκειο πληθυσμό αλλά και στον αντρικό.

H ΘΕΡΑΠΕΙΑ BIO-PEELING αποτελεί μια επαγγελματική θεραπεία η οποία βασίζεται αποκλειστικά στην Άλγη σε αγνά φυσικά συστατικά φυτών και αιθέρια έλαια. Συνδυασμένα βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, διεγείρουν την ανανέωση των κυττάρων και αναζωογονούν το δέρμα.

Αυτή η εντατική θεραπεία βοηθά στην ανανέωση των επιδερμικών κυττάρων και ειδικά στην εξωτερική στοιβάδα της επιδερμίδας. Εξισορροπεί το λιπαρό δέρμα, μειώνει τις ουλές από την ακμή, τις ευρυαγγείες, τους διεσταλμένους πόρους, την υπερχρωμάτωση, τα σημάδια γήρανσης και το χαλαρωμένο δέρμα με ρυτίδες.

Αποτελέσματα:

  • Καθαρή επιδερμίδα.
  • Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα.
  • Αυξάνει την κυτταρική ανανέωση.
  • Διεγείρει τη σύνθεση κολλαγόνου και ελαστίνης.
  • Μειώνει τα βακτήρια και την παραγωγή σμήγματος.
  • Επαναφέρει τη φωτεινότητα στο δέρμα.

Το GREEN PEEL® Dr. Med Christine SCHRAMMEK, είναι το μοναδικό παγκοσμίως φυτικό peeling το οποίο με φυσικό και ασφαλή τρόπο αναπλάθει το δέρμα και απομακρύνει τις βλάβες του. Αποτελεί το μόνο ελεγχόμενο peeling στην αισθητική δερματολογία, καθώς δεν περιέχει καθόλου οξέα και χημικά πρόσθετα με αποτέλεσμα να μη λεπταίνει το δέρμα, να μη δημιουργεί φωτοευαισθησία και να μην εμφανίζει καμία απολύτως παρενέργεια! 

Επιπλέον, οι τελευταίες έρευνες Αμερικανών επιστημόνων αποδεικνύουν ότι η πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου του δέρματος μειώνεται κατά 80% σε άτομα που εφαρμόζουν τακτικά peeling μεσαίου βαθμού.

Aνταποκρίνεται σε ποικίλες δερματικές αλλοιώσεις, όπως:

• ακμή,
• ουλές και σημάδια,
• διευρυμένοι πόροι,
• ρυτίδες,
• πανάδες,
• χαλάρωση προσώπου και σώματος,
• κυτταρίτιδα

Η ποικιλία των τριών επιπέδων του GREEN PEEL®:

ήπιο (Green Fresh Up),

μέτριο (Green Energy),

βαθύ (Green Classic)

Οι ραδιοσυχνότητες RF αποτελούν την πιο εξελιγμένη μη επεμβατική θεραπεία σύσφιξης και αναδιαμόρφωσης του περιγράμματος του προσώπου.

Πρόκειται για μια θεραπεία “Αναίμακτου LIFTING“, χωρίς νυστέρι, με φυσικό αποτέλεσμα ανόρθωσης, η οποία βασίζεται στην ελεγχόμενη αύξηση της θερμοκρασίας στους εν τω βάθει ιστούς στο δέρμα. Μέσω της εκπομπής μονοπολικών και διπολικών ραδιοσυχνοτήτων οι υφιστάμενες ίνες κολλαγόνου συσπώνται, ενώ παράλληλα οι ινοβλάστες θερμαίνονται και παράγουν διαρκώς νέες ίνες, επιτυγχάνοντας σύσφιξη και λείανση του δέρματος.
 
Η Σύσφιξη με Ραδιοσυχνότητες συνίσταται σε άτομα με πρόωρη γήρανση, χαλάρωση, δίνοντας αποτέλεσμα ανόρθωσης, μείωσης ρυτίδων, αναδιαμόρφωσης του οβάλ του προσώπου και ενός δέρματος νεανικού. Η θεραπεία συνίσταται να επαναλαμβάνεται μία φορά την εβδομάδα.
Τα αποτελέσματα είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και διαρκούν μήνες, ανάλογα πάντα με την ηλικία και τον τρόπο ζωής του ατόμου.
 
 
Με τις λεπτές βελόνες του DermaRoller προκαλείται ελεγχόμενος μικροτραυματισμός του δέρματος, ο οποίος πυροδοτεί το μηχανισμό επούλωσης με αποτέλεσμα την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης και τη δημιουργία νέου και υγιούς ιστού.
Κατά τη διάρκεια της εφαρμογής του DermaRoller οι μικροσκοπικές βελόνες δημιουργούν διόδους που επιτρέπουν σε εξειδικευμένους ορούς να εισχωρήσουν βαθιά στο δέρμα.
Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.
 
 
1η Φάση: ΕΝΤΟΝΗ ΕΝΥΔΤΩΣΗ.
Χάρη στα Φωσφολιπίδια Liposomes, μειώνεται η διαδερμική απώλεια του νερού, ενισχύεται η στήριξη των παραγόντων που συγκρτούν το νερό και ανακτάται η ελαστικότητα της επιδερμίδας.
2η Φάση: ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ.
Με την προσθήκη του δραστικού συστατικού Poly-Helixan, που προέρχεται από το σαλιγκάρι, ενισχύεται η αναγέννηση και ο πολλαπλασιασμός των κυττάρων της επιδερμίδας, καθώς και η σύνθεση του κολλαγόνου, δίνοντας αναζωογονητικές και τονωτικές ιδιότητες.
3η Φάση: ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΣΗ-ΣΥΣΦΙΞΗ.
Έντονη αίσθηση LIFTING με άμεσο, αλλά και μακροχρόνιο αποτέλεσμα!! Τα ολιγοπεπτίδια και τα ενεργά συστατικά δρουν ενάντια στη γήρανση και με την έντονα συσφικτική τους δράση διατηρούν την ελαστικότητα του δέρματος και βελτιώνουν το οβάλ του προσώπου.

Η ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΝΕΣΙΜΗ ΜΕ MESOGUN αποτελεί μια εναλλακτική μέθοδο εφαρμογής των ενέσιμων υλικών Μεσοθεραπείας.

Η ενέσιμη Μεσοθεραπεία είναι η πρακτική της ενέσιμης διείσδυσης στο μεσόδερμα, μικρών ποσοτήτων φυσικών εκχυλισμάτων, όπως βιταμίνες, αντιοξειδωτικά, αυξητικούς παράγοντες, αμινοξέα κ.α.
Δίνει άριστα αποτελέσματα σε λίγες μόνο θεραπείες χωρίς χρόνο ανάρρωσης, νοσηλείας ή γενικής αναισθησίας. Συνδυάζεται άριστα και με άλλες θεραπείες ιατρικής αισθητικής δίνοντας ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα.
Έχει άριστα αποτελέσματα στην ακμή, στη γήρανση του προσώπου, στις ρυτίδες, τις ουλές, τις πανάδες, την τριχόπτωση και την αραίωση των μαλλιών.
 
Η εικόνα του αποτελέσματος διαφέρει από οργανισμό σε οργανισμό. Σε γενικές γραμμές έχουμε ορατή βελτίωση από την με συνεδρία. Σε αρκετές όμως περιπτώσεις βλέπουμε αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.
Τα αποτελέσματα έχουν μεγάλη διάρκεια αρκεί κανείς να χρησιμοποιεί και τα κατάλληλα δερμοκαλλυντικά, με τακτικές συνεδρίες συντήρησης.

Η Μικροδερμοαπόξεση αποτελεί μια από τις πλέον σύγχρονες μεθόδους που διαθέτει η Αισθητική Ιατρική για την ανανέωση της επιδερμίδας. Στην ουσία αποτελεί μια προληπτική αναπλαστική θεραπεία, η οποία καταπολεμά τις φθορές που υφίσταται το δέρμα από το πέρασμα του χρόνου, προσφέροντας εκπληκτική λάμψη και βαθιά ανανέωση με απόλυτα φυσικό τρόπο.

Η Μικροδερμοαπόξεση αποτελεί μια αποτελεσματική και λιγότερο επιθετική θεραπεία ανανέωσης του δέρματος του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.

Πρόκειται για τη μέθοδο εκείνη που στοχεύει στην απομάκρυνση της εξωτερικής στιβάδας της επιδερμίδας του προσώπου μέσω της μηχανικής απολέπισης των νεκρών κυττάρων αυτής.

Μέσω ενός μικροτραυματισμού που γίνεται στην επιφάνεια του δέρματος με τη συσκευή της Μικροδερμοαπόξεσης, επιτυγχάνεται τόσο η ανανέωση της επιδερμίδας όσο και η άμβλυνση των λεπτών επιφανειακών ρυτίδων αλλά και των ήπιων δυσχρωμικών αλλοιώσεων.

Η Μικροδερμοαπόξεση είναι μια θεραπεία η οποία εκμεταλλευόμενη την τεχνολογία έρχεται να απαλλάξει την εικόνα μας από την αντιαισθητική “θαμπάδα” του δέρματος και να μας προσφέρει λάμψη και ανανέωση.

ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ ΣΩΜΑΤΟΣ

Το Ενδοδερμικό μασάζ με Starvac είναι η νέα διαδεδομένη θεραπεία για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, του τοπικού πάχους και της επιδερμικής χαλάρωσης.

Αποτελείται από βεντούζες και κύλινδρο που με την ελεγχόμενη ένταση προκαλεί συμπίεση και αναρρόφηση στις υπό θεραπεία περιοχές του σώματος.

Διορθώνει αισθητά την κυτταρίτιδα, επαναφέροντας την στιλπνότητα και την ελαστικότητας της επιδερμίδας. Ενεργοποιεί το λεμφικό σύστημα και τους μύες, απομακρύνοντας τις κατακρατήσεις.

Η μεσοθεραπεία σώματος για την διόρθωση της κυτταρίτιδας είναι η τεχνική της ενέσιμης μεσοθεραπείας στο σώμα κυρίως στους μηρούς και στα ψωμάκια αλλά και στην περιοχή της κοιλιάς με σκοπό όμως την διόρθωση της κυτταρίτιδας.

Η Μεσοθεραπεία Λιπόλυσης αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια τη σίγουρη επιλογή στο ζήτημα της αντιμετώπισης του επίμονου τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας.

Η επιδερμίδα του σώματος, όπως άλλωστε και του προσώπου, αποβάλλει τα νεκρά κύτταρα από την κεράτινη στιβάδα για να έλθουν στην επιφάνεια τα νέα και υγιή κάθε 28 μέρες.

Μεγαλώνοντας τα νεκρά κύτταρα παραμένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, έτσι η επιδερμίδα να είναι τραχιά, θαμπή και ξηρή.

Η απολέπιση σώματος έχει πολλαπλά οφέλη. Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, απελευθερώνει τους φραγμένους πόρους, ενεργοποιεί τη μικροκυκλοφορία, αναζωογονεί την επιδερμίδα και διευκολύνει στην καλύτερη διείσδυση των ενεργών συστατικών του ενυδατικού προϊόντος. Έτσι η επιδερμίδα επαναφέρεται, δείχνει λαμπερή και ενυδατωμένη.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ

Τα αποτελέσματα της Laser Αποτρίχωσης Σώματος είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία καθώς η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα μειώνεται αισθητά και οι τρίχες γίνονται πιο απαλές και ανοιχτόχρωμες.

Πρόκειται για μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης που βασίζεται στην εκπομπή έντονου παλμικού φωτός, το οποίο απορροφάται επιλεκτικά από τη μελανίνη της τρίχας.Με τον όρο “επιλεκτικά” εννοείται ότι το φως στοχεύει αποκλειστικά στη μελανίνη του τριχικού θύλακα, αφήνοντας ανέπαφη την επιδερμίδα, τους ιστούς και τους αδένες. Η αποτελεσματικότητα της φωτοαποτρίχωσης βασίζεται σε συγκεκριμένο κύκλο συνεδριών. Στόχος είναι το αναγενές στάδιο των τριχών, όπου η συγκέντρωσή τους σε μελανίνη είναι αυξημένη, οδηγώντας στη μέγιστη απορρόφηση ενέργειας.

Οι συνεδρίες πρέπει να επαναλαμβάνονται ανά 4-6 εβδομάδες, ώστε να βρίσκονται όσο το δυνατόν περισσότερες τρίχες στο αναγενές στάδιο ανάπτυξης.

Τα αποτελέσματα εξαρτώνται από το σύστημα laser που χρησιμοποιείται, το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας και του δέρματος, την περιοχή εφαρμογής καθώς και την ύπαρξη ή μη ορμονικών διαταραχών του ασθενή.

Ζεστό κερί
Το ζεστό κερί αφαιρεί την τρίχα από τον θύλακα, εξασφαλίζοντας έτσι τα πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα από όλες τις προσωρινές μεθόδους αποτρίχωσης.

Το ζεστο κερί είναι αποτελεσματικό και προσφέρει βελούδινο δέρμα για πάνω από 5 εβδομάδες, ενώ ανάλογα με τον τύπο του δέρματος μπορεί να φθάσει και τις 8 εβδομάδες. Μετά από συχνή χρήση παρατηρείται αποδυνάμωση της τριχοφυΐας. Ειδικά για την αποτρίχωση προσώπου αποτελεί την πιο αποτελεσματική λύση. Λόγω της θερμότητας διαστέλλονται οι πόροι καθιστώντας πιο ανώδυνη την αποτρίχωση.

Κρύο κερί
Το κρύο κερί, σε πάστα ή σε τζελ, εφαρμόζεται στο δέρμα χωρίς να χρειαζεται λιώσιμο, αλλά απλή θέρμανση στις χούφτες των χεριών.  Η εφαρμογή είναι πολύ εύκολη και το αποτέλεσμα είναι αρκετά ικανοποιητικό.

Πρόκειται για μέθοδο μόνιμης αποτρίχωσης, η οποία πραγματοποιείται με εισχώρηση αποστειρωμένης βελόνας στον τριχικό θύλακα και διοχετεύει ηλεκτρικό ρεύμα, καταστρέφοντας τα αναγεννητικά κύτταρα της τρίχας.

Η αποτρίχωση με βελόνα είναι ίσως η πιο αποτελεσματική μέθοδος καθώς με την διοχέτευση ηλεκτρισμού καταστρέφει απευθείας τη ρίζα της τρίχας.

Κατά τη συνεδρίας της ριζικής αποτρίχωσης χρησιμοποιούμε μια λεπτότατη και μικρή βελονίτσα με πάχος τρίχας με την οποία  εισερχόμαστε βαθιά στη ρίζα της τρίχας.

Όταν η βελόνα βρεθεί μέσα στον θύλακο της τρίχας στέλνουμε μικρή ποσότητα ηλεκτρικού ρεύματος και ηλεκτρολύουμε – καταστρέφουμε τη ρίζα. Η τρίχα στη συνέχεια μπορεί να ‘τραβηχτεί’ με ελάχιστη δύναμη με τα δάκτυλα ή τσιμπιδάκι. Απαιτεί εμπειρία και είναι χρονοβόρα καθώς πρέπει να χτυπηθούν μία – μία οι τρίχες στο κατάλληλο βάθος, ώστε να μη δημιουργηθούν σημάδια.

Γι’ αυτό ενδείκνυται κυρίως για το πρόσωπο, όπου ο αριθμός των τριχών είναι μικρός σε σύγκριση με το σώμα. Επίσης είναι η μόνη μέθοδος αποτρίχωσης για τις άσπρες τρίχες, καθώς η έλλειψη μελανίνης καθιστά αναποτελεσματικά τα laser που σαν στόχο έχουν τη χρωστική αυτή. Πάει εξαιρετικά και πολλές φορές συνδυάζουμε τη μέθοδο αυτή με το laser για το πρόσωπο με άριστα και πιο γρήγορα αποτελέσματα. Όμως είναι επίπονη και γι’ αυτό χρησιμοποιούμε ειδική αναισθητική κρέμα ξυλοκαϊνης πιο πριν για να μετριαστεί η ενόχληση.

Μετά τη συνεδρία υπάρχει ένας ερεθισμός  που συνήθως κρατάει λίγες ώρες και τον αντιμετωπίζουμε με κατάλληλες κρέμες.

ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η ημέρα του γάμου αποτελεί για κάθε γυναίκα την σημαντικότερη στιγμή της ζωής της. Επομένως, όλα θα πρέπει να είναι στην εντέλεια και εκείνη να δείχνει εκθαμβωτική, κάνοντας τους καλεσμένους της να μείνουν άφωνοι.

Χρησιμοποιώντας τα αξιόπιστα υλικά της MAC και κατέχοντας την απαιτούμενη γνώση σας παρέχουμε την ιδανική εμφάνιση για αυτήν την τόσο ξεχωριστή ημέρα της ζωής σας.

Πρωινό Μακιγιάζ

Φυσικό αποτέλεσμα ιδανικό για πρωί μέχρι και απογεύμα ,για ειδικές περιπτώσεις και μη , αναδείξτε την πιο όμορφη πτυχή σας.

Βραδινό Μακιγιάζ

Εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση , με υπέροχες λεπτομέρειες και εντάσεις στο πρόσωπο σας.

TATTOO ΦΡΥΔΙΩΝ

Τα φρύδια είναι ένα από τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά του προσώπου λόγω της θέσης τους στο μέτωπο πάνω από τα μάτια στην κορυφή του υπερόφριου τόξου.

Συμμετέχουν στην εκδήλωση όλων των συναισθημάτων, εκτελούν εκφράσεις θυμού χαράς, απορίας, στεναχώριας, απογοήτευσης, έκπληξης με τον πιο ευδιάκριτο τρόπο, πολλές φορές πιο εκφραστικά ακόμη και από το βλέμμα.

Το σχήμα που θα επιλέξετε αποκαλύπτει την προσωπικότητα σας, τον χαρακτήρα που θέλετε να επικοινωνήσετε με τους άλλους: μεγάλα και έντονα φρύδια που δείχνουν δυναμισμό, μικρά λεπτά, απαλά που δίνουν ηρεμία και ισορροπία, με έντονες γωνίες που αποκαλύπτουν μια μοντέρνα γυναίκα με στυλ και άποψη κ.ο.κ. Τα φρύδια τονίζουν και ομορφαίνουν τα μάτια, ισορροπούν αρμονικά το σχήμα του προσώπου, δείχνουν πιο νεανική εμφάνιση, διαδραματίζουν ισχυρό ρόλο στην επικοινωνία.

Ανεξάρτητα αν τα φρύδια σας είναι πυκνά και μεγάλα ή αραιά και άτονα, μπορούμε να τα τονίσουμε κατάλληλα, ώστε να έρθουν σε αρμονία με τα φυσικά χαρακτηριστικά. Το σωστό σχήμα φρυδιών βοηθά να φαίνεται το πρόσωπό πιο ξεκούραστο, πιο νεανικό.

SOLARIUM

H υπηρεσία Solarium σας προσφέρει ευχάριστο και φυσικό μαύρισμα, χωρίς κανέναν απολύτως κίνδυνο. Χάρη στο Solarium μπορούμε να αποκτήσουμε γρήγορο, ασφαλές και βαθύ μαύρισμα, προετοιμάζοντας την επιδερμίδα μας για την επιθετική ηλιακή ακτινοβολία, με τη μεγαλύτερη προστασία.

Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια του προσωπικού μας και αποκτήστε το βαθύ μαύρισμα που πάντα ονειρευόσασταν σε μια ευχάριστη εμπειρία, με απόλυτη ασφάλεια σε ελάχιστο χρόνο, χωρίς ταλαιπωρία, εγκαύματα και ατέλειωτες ώρες ηλιοθεραπείας.